Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti šedivění vlasů
opravdu funguje
super krásně stahuje žluté tony
- funguje to
Nutné používat s kondicionérem. Výsledek je pak lepší.
Vlasy nejsou žluté, mají super studený odstín.
- Velke baleni
Skutečně stahuje žluté tony
Na drobné, začínající šediny funguje. Asi nová, příjemnější vůně, než dříve.
super
- již po dvou použitích lze pozorovat změnu barvy vlasů, eliminuje žluté tóny a vlasy jemně zesvětluje
Za ty peníze opravdu super
Ztlumí nežádoucí nádech dožluta u barvených blond vlasů.
Můj problém byl, že odstín blond dostal žlutavý nádech.Barva se vymyla a potřebovala oživit.Z důvodu nouzového stavu, jsem nebyla 2x u své kadeřnice, která pracuje také se značkou Davines.Hledala jsem způsob jak to napravit, ale nechtěla jsem si barvit vlasy barvou z drogerie.Obrátila jsem se proto na e-shop Pro krásu vlasů a jsem spokojená.
- Zkusila jsem více šamponu na šedivé vlasy. Tento je nejlepší zakryje veškeré nedostatky.
- Krásné jemné vlasy
- Dodává lesk a vlasy vypadají zdravě
super
- Množství
- Účinnost
Jsem starší paní,mám šedé vlasy,nechci používat barvení a tento šampon mi vlasy sladí do jemně kovově šedého až jemně fialkovo kouřového odstínu ,který se mi líbí.Používám jej již delší dobu/první jsem dostala od dcery/ a jsem maximálně spokojena a hlavně s dobrou cenou za celý litr.
Nechci nic psát
- Opravdu funguje!
- Cenově přijatelný!
- Nic víc není potřeba dodávat - jen že fakt funguje :) 6 hvězd z 5!
- Lehce nepříjemný zápach (jako ocet), pokud jsou vlasy ve vlhku (např. ve sprše), jinak voní podobně jako nějaký italský parfém či kolínská - za to, že funguje se to dá vydržet, ale pokud by se ho podařilo odstranit, bylo by to ideální!
Po zkušenostech s Reparexem, který barvil vlasy do červena a barvil vše okolo, kam kápl (škoda, rád bych nákupama podporoval slovenskou firmu českého doktora), jsem nevěřil, že něco bude fungovat. Používám zatím 3 týdny a vypadá to, že i barva vlasů je původní! Chce to trpělivost a použít přesně podle návodu. Aplikovat cca 3 týdny až měsíc, během této doby umývat vlasy pouze 1 týdně. Pro udržení barvy se má používat 1-2x týdně, tak uvidíme. :)
Viděl jsem přípravky poloviční velikosti za ceny přes 1000 Kč!! (GR-7) Nevyhazujte peníze, nejspíše budou mít podobný efekt. Nevidím důvod proč by výrobní náklady byly odlišné oproti Nogrey. Vysoká cena má konkurenčním výrobkům jen dát punc vysoké kvality a vyjímečnosti a výrobci/prodejci nesmyslnou marži.
- Velice kvalitní šampon
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]