Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti šedivění vlasů
Dobrý šampon proti žlutým tónům melírovaných a šedivých vlasů, vyzkoušela jsem jen jednou, ale zatím mi nepřipadá v něčem jiný nebo lepší než ostatní "modré"šampony z téhle kategorie. Kladně hodnotím velké balení.
Mám bílé vlasy ,které po umytí jsou opravdu bílé.
Už znám tento šampon z Italie a jsem spokojena
- Cena kvalita
Celkem to funguje. Aplikace je třeba ale dlouhodobě takřka denně.
- Super sérum
- Redensyl
- Proti vypadávání vlasů
- Zlepšuje kvalitu
- Dobře se aplikuje
děkujeme za hodnocení.
tým NAVLASIL
produkt mám poprvé, uvidím časem
- Přirozená barva vlasů.
- Moc zrovna nevoni.
- naozaj funguje, už za 7 dní mal manžel tmavšie vlasy, za 14 dní mal úplne pôvodnú farbu vlasov
- Opravdu funguje a vlasy vysvětlí
- Na mě to funguje
- Rychlá změna viditelná po 10 dnech
- Obarvuje to i kůži, jakoby samoopalovací efekt
- Přibalený aplikátor nemá díru, musí se propíchnout a jde to ztuha. Pokus/omyl na velikost díry aby to teklo.
- Smrdí octově
- Rychle ubývá
Za mě WAU efekt po 10 dnech používání. Překvapilo mě že to vůbec funguje a že to jakoby obarvuje krátké vlasy na boku najednou a ne postupně jak odrůstá. Jakoby vlas nasál barvu jako slámka najednou, tohle moc nechápu, ale neřeším jsem rád za pozitivní výsledek.
Na přibalený aplikátor doporučuji tu největší jehlu a pomocí kleští propíchnout včetně ouška jehly. Je tam nějaký nažloutlý prášek, který malou dírku ucpe a pak to neteče.
- Používám dlouho, s Nogrey jsem spokojená. Moje kadeřnice se diví, že už nechodím na barvení. Mám vlasy, jak v mládí.
Nogrey opravdu funguje. Dobře kryje šedivé vlasy. Měla jsem je skoro bílé a zničené barvením. Teď mám vlasy původní barvy, zdravé a lesklé. Je to lepší, než barvení. Doporučuji.
Zatím vyzkoušeno krátce, ale používala jsem šampony dříve na jiný typ vlasů, ale od stejné značky, tak určitě bude stejně kvalitní.
- Nejlepší kondicioner blond vlasy.
Jsem s produktem moc spokojená. Nádherně voní a vlasy nezatěžuje. Používám denně.
Reakce obchodu NAVLASIL
moc děkujeme za hodnocení.
tým NAVLASIL
Naprosto skvělý produkt. Voní dokonale. Lepší sérum na vypadávání vlasů jsem ještě neměla a to už jsem zkusila kde co. Budu aplikovat i nadále a všem ho doporučuji. Odstranil i svědění pokožky a lupy.
Reakce obchodu NAVLASIL
děkujeme za hodnocení, jsme moc rádi, že Vám sérum pomohlo.
- Dost vysusuje
- Opravdu silver vlasy po použití
- Nevysusuje vlasy
- Hodne fialovy,na nanášení urcite použít rukavice
- Vysušuje
- Smrdí
- Při delším působení modré vlasy
- Velmi barví kůži
Obrovské zklamání, nechápu jak může mít produkt označení profesional na webu "bezva vlasy".. Už vím proč na výdejním místě zdůrazňovali, že po rozbalení není možné produkt vrátit. Tento šampon si rozhodně kupte pokud jste odvážná žena a chcete mít nejen modré vlasy, ale také celou hlavu, ruce, nehty a koupelnu a pokud si chcete zničit vlasy již po dvou aplikacích. A jako bonus vaše vlasy budou vonět petrolejem a to velmi, velmi dlouho !
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »